Chakra Soul Healer Opleiding

 

Leer werken met de 12 chakra’s en Wordt een unieke healer !

 

Deze opleiding geeft jou de mogelijkheid om jezelf en andere mensen te healen op een krachtige manier die echt verschil maakt. Ik leer je hoe jij jezelf en de mensen die je healt naar een hoger niveau brengt!

 

De opleiding is uitgebreid met een afstemboost en een ontzettend krachtige oefening voor jou om uit de vicieuze cirkel te stappen met behulp van de chakra’s!

 

Je leert een unieke manier van healen. Je leert niet alleen over de 7 hoofdchakra’s en AardeSterChakra maar ook over Zielschakra’s die niet zo bekend zijn maar ZO SUPER KRACHTIG als je ze activeert. Ik leer je hoe je een super krachtige Chakra Soul Healer wordt. Je krijgt ebooks met informatie over de chakra’s en de ziel. De opleiding zit boordevol informatie en energie die je een krachtige Chakra Soul Healer maken. Het is een fantastische opleiding en ik zal je vol overgave en enthousiasme begeleiden om je een Chakra Soul Healer te maken en een lifestyle te creëren die voor jou zorgt. Je gaat met zoveel nieuwe chakra’s leren werken!

 

Je kunt jouw eigen energie, die van andere en je bedrijf laten groeien als Chakra Soul Healer. Krijg zelf meer inzicht en helderheid en leer hoe je dit ook kunt toepassen bij andere mensen.

 

2 behandelingen heb ik zo al gegeven, 3 met de oefening van vanmorgen erbij. Deze chakra soul healing is sterker dan de healingen die ik al gaf. Dat merk ik aan mezelf en hoor ik terug van de ontvanger. Ook de manier waarop Anja ons les geeft vind ik prettig dat maak ik weleens anders mee.

 

Ik ben hier al jaren intensief mee bezig en weet hoe bepalend het voor jou en iemand anders is. Ik weet hier zoveel van en vind het tijd om mijn kennis te delen! Ik combineer de chakra’s met de ziel, waardoor je zielsacceptatie wordt geactiveerd. Deze combinatie is zo een super krachtige manier om andere mensen mee te helpen!

 

Voor wie
Voor iedereen die wil leren werken met de energie van de chakra’s en zielsacceptatie (soulsacceptance) en een lifestyel wil creëren die voor jou zorgt. Wil je jouw persoonlijke leven veranderen? Of misschien wil je voor jezelf beginnen. Of heb je al een bedrijf en ben je op zoek naar een krachtige methode om te gebruiken. Of wil je graag voor jezelf en de mensen in je omgeving leren hoe je ze kunt healen. En je kan het ook allemaal willen!

Door jouw interesse in al die bijzondere chakra’s en de ziel ga je echt zoveel leren en je leert hoe je jezelf en andere mensen hiermee kunt gaan helpen.

BONUSSEN
De opleiding is uitgebreid met een afstemboost. Dit is zo een krachtige manier om je af te stemmen en jouw dromen te laten uitkomen.

En ik heb een oefening toegevoegd om uit jouw vicieuze cirkel te stappen. Dit doe je samen met de chakra’s en je gaat letterlijk afscheid nemen van alles wat jou in die vicieuze cirkel houdt. Heel waardevol.

TIJDELIJKE SUPER BONUS
2 maanden toegang tot Chakra LifeStyle t.w.v. €39,90. Het stopt automatisch na 2 maanden dus je zit nergens aan vast.

 

Wat krijg je en komt er aanbod in deze opleiding:

 • De 7 hoofdchakra’s
 • De niet zo bekende zielschakra’s
 • Andere chakra’s waaronder je AardesterChakra en kleine rugchakra’s
 • Afstemboost (nieuw)
 • Oefening voor vicieuze cirkel (nieuw)
 • Jouw persoonlijke ZielsSymbool
 • Hoe geef je een chakra soul healing
 • Hoe maak je contact met jouw chakra’s
 • Hoe maak je contact met jouw ziel
 • Hoe maak je contact met de chakra’s en ziel van anderen
 • Welke psychische en lichamelijke problemen kunnen de chakra’s geven
 • Affirmaties
 • Hoe kun je jouw leven transformeren
 • Hoe kun je andere helpen hun leven te transformeren
 • Chakra Soul Healer activatie
 • Online leeromgeving
 • Certificaat

 

Chakra Soul Healer Opleiding

In de online omgeving vind je alle ebooks, meditaties/visualisaties en oefeningen die je nodig hebt voor deze opleiding. Al die waardevolle informatie is tot jouw beschikking!

Je kunt direct beginnen met deze opleiding. We behandelen we veel interessante theorie en leer je over de chakra’s en ziel om een chakra soul healer te worden. Je krijgt hiervoor ebooks waar alles in uitgelegd wordt. Er zijn meditaties om blokkades in jouw chakra’s los te laten. Je krijgt mijn begeleiding via de mail.

De Chakra Soul Healing techniek leg ik uit in video’s en deze worden aangevuld met pdf’s zodat jij de techniek helemaal onder de knie krijgt.

In deze opleiding ga je alles leren om een krachtige chakra soul healer te worden en nog veel meer! Je krijgt handige overzichten en tabellen, meditaties, informatie die jou verder helpt, teveel om op te noemen. En heel belangrijk de Chakra Soul Healer activatie die jou een transformatie boost geeft.

Kosten
De Chakra Soul Healer Opleiding kost €297! Voor de betaling in 1 keer: klik hier

Of je kunt in 3 termijnen van €105 per maand betalen! Voor betaling in 3 termijnen klik hier.

In deze opleiding ga je alles leren om een krachtige chakra soul healer te worden. Je kunt dan jezelf en andere een krachtige en waardevolle healing geven!

Je krijgt handige overzichten en tabellen, meditaties, informatie die jou verder helpt, teveel om op te noemen. En heel belangrijk de Chakra Soul Healer activatie die jou een transformatie boost geeft.

Datum
Je kunt ieder moment beginnen. Je krijgt binnen 24 uur toegang tot de online omgeving van de opleiding.

Als je de opleiding hebt afgerond krijg je een certificaat.

Jij gaat het beste uit jezelf halen!

Ja ik wordt een Chakra Soul Healer!!

Voor de betaling in 1 keer: klik hier

Voor betaling in 3 termijnen klik hier.