Ook kun je rood op een rustige manier gebruiken

Ervaar ZielsAcceptatie met het HartChakra

Heerlijke gerechten voor jouw chakra's!

Dit chakra laat de zon in je hart schijnen

Het blauw van je keelchakra helpt je met jouw waarheid te spreken

Ontwikkel je intuïtie en leer erop vertrouwen

Creëer iedere dag je eigen zen-moment

Chakra♥LifeStyle

Creëer een LifeStyle met kleur!

Ben jij net als ik zo gefascineerd door de chakra’s, de kleuren en hoe je daarmee je eigen Chakra LifeStyle mee kunt creëren?

Chakra LifeStyle is het platform waar ik je over de chakra’s, kleuren en bijbehorende lifestyle leer. Ik vind het zo bijzonder om de kleuren van de chakra’s te gebruiken in mijn dagelijkse leven en zo mijn Chakra LifeStyle te ontwikkelen die helemaal bij mij past. En dit doe ik op verschillende manieren. Iets wat ik jou ook kan leren!

Ik werk met 12 chakra’s en de ook niet zo bekende ZielsChakra’s en AardeSterChakra.

De Chakra’s brengen balans, helderheid en focus
Ik vind het werken met de chakra’s en hun kleuren zo waardevol omdat ze allemaal met levensgebieden corresponderen. Je kunt zo heel gericht en stap voor stap al je chakra’s in balans brengen en door de oefeningen en meditaties ga je echt stappen zetten om je leven te veranderen. De chakra’s geven je helderheid en inzichten die je nu zo kunt gebruiken! Het helpt je te focussen op wat echt belangrijk is voor jou. Je gaat jouw Chakra LifeStyle maken.

Alles over een Chakra♥LifeStyle
Iedere maand staat er een chakra centraal en jij krijgt toegang tot meditaties, recepten, informatie over oliën en edelstenen, oefeningen. Ebooks over dat chakra. Yoga-oefeningen voor de chakra’s. Daarnaast zijn er cursussen voor om jezelf te ontwikkelen zoals jouw spiritualiteit, hoe je een positieve verandering kunt maken, hoe je jouw rode draad ontdekt, helderheid en inzicht. En er is meer!

Altijd 15% korting op cursussen en programma’s. Zoals de Chakra Soul Healer opleiding en het Soul Princess Programma.

Er zijn online workshops en cursussen die ik alleen in deze community geef. Chakrakaarten die ik voor je trek. En nog veel meer. Je kunt al je vragen kwijt. En je krijgt mijn persoonlijke aanwezigheid in deze community. Ik ben er voor jou!

Het is leuk, leerzaam, sprankelend en zo verhelderend!

Anja is een hele enthousiaste, warme en gastvrije vrouw. Je voelt je al heel snel thuis bij haar. Al vanaf het eerste contact is alles goed geregeld. Anja heeft heel mooi, duidelijk lesmateriaal gemaakt met een personal touch. Anja vertelt vol passie over haar spirituele ervaringen en weet heel veel. Het is heel prettig om van haar “les” te krijgen. Wat een mooie energie. Patricia

Ik wil Anja heel erg bedanken voor de meditaties, de tips en de steun (ik kan het eigenlijk niet zo goed onder woorden brengen). Maar ook jullie wil ik bedanken. Ik zeg hier niet zoveel en lees vaak mee. Het is fijn om te zien hoe er op elkaar gereageerd wordt en stukken te herkennen. Thanxx en een fijne avond. Els

Hoi Anja, zojuist de meditatie van vandaag geluisterd, ik wil je heel graag zeggen, dat je een super fijne stem hebt om naar te luisteren, helder, zacht en zuiverheid, ik vind het prettig in ieder geval om te horen, dank je wel, liefssssss Linde

De online chakra-cursus is heel toegankelijk om te doen. Je krijgt verschillende tools aangereikt waarmee je aan de slag kunt. Ik heb onder andere de meditaties uit de cursus gebruikt en per chakra en deze minimaal 3 dagen per week gedaan. Ik vond ze heerlijk om te doen. Je bent bewust en met aandacht aan je chakra’s aan het werken. Ik ervaar na afloop meer rust en voel me lichter, meer in balans. Bij vragen mailt Anja zeer snel een antwoord waar je iets mee kan. Bedankt! Sylvia

Wat komt er aanbod in de Chakra♥LifeStyle:

 • Iedere maand een nieuw chakra (alle 12 chakra’s komen aanbod, waaronder de 7 hoofdchakra’s, AardeSterChakra, ZielsChakra’s, de handchakra’s en andere bijzonder chakra’s)
 • ZielsAcceptatie
 • Ebooks
 • Hoe maak je contact met jouw chakra’s
 • Welke psychische en lichamelijke problemen kunnen de chakra’s geven
 • Affirmaties
 • Meditaties
 • Oefeningen
 • Mantra’s
 • Recepten voor de chakra’s
 • Hoe creeer je een Chakra LifeStyle
 • Yoga-oefeningen voor de chakra’s
 • Edelstenen
 • Oliën
 • Workshops
 • Cursussen
 • Engelen
 • Korting op de cursussen zoals: chakra soul healer en Soul Princess, Chakra Delight VIP, consulten, coaching, workshops in Den Haag en online.
 • Online leeromgeving
 • Extra voordelen bij workshops en cursussen, zoals extra uitleg en persoonlijke betekenissen.

Je krijgt het complete pakket
Je gaat dus niet zomaar iets leren over de chakra’s en hun kleuren. Je gaat echt een lifestyle creeren voor jezelf met de chakra’s. Denk aan voeding, financiën, hoe je je wil voelen, zelfvertrouwen, bewegen, hoe je dingen kunt veranderen, weten wat je wil, aarden, werk, relaties, jouw ideale leven manifesteren, alles wat met jouw leven te maken heeft. Het is een compleet pakket.

Dat is waar je mee aan de slag gaat. We gaan voor het complete plaatje, jouw complete plaatje. Het gaat over zelfacceptatie en ik wil je nog dieper laten gaan zodat het zielsacceptatie wordt.

Je gaat voor het complete plaatje
Alles wat jij hiervoor nodig hebt, reik ik je aan. Je krijgt daar waardevolle info over, stelt doelen en haalt resultaten. En dit alles op een manier die bij jou past. Maar ook met humor, en een heerlijke energie want ik wil dat jouw proces ook leuk is en dat je er enthousiast over wordt en heel veel aha-momenten krijgt!

Instappen met korting
Dit alles kost nu tijdelijk maar €209 (dat is nog geen €18 per maand) in plaats van €269. Al mijn kennis deel ik met je, ik heb zoveel geleerd over de chakra’s, kleuren en lifestyle. Ik voel mijn zielsacceptatie en blijf mij ontwikkelen.

Of betaal maandelijks. Nu tijdelijk €19,95 per maand in plaats van €24,95. Je kunt iedere maand heel makkelijk opzeggen. Je krijgt maandelijks een link gemaild voor je betaling.

 

Dit is een uniek platform!

Je gaat de chakra’s met kleuren en lifestyle combineren, waardoor je zielsacceptatie wordt geactiveerd. Je krijgt handige overzichten en tabellen, meditaties, informatie die jou verder helpt, teveel om op te noemen.

Het lijkt nu misschien nog ver weg voor je maar ik weet precies hoe je er komt en laat het je ook zien!

Voor wie
Voor iedereen die alles wil leren over de chakra’s, kleuren en lifestyle en zielsacceptatie.  We gaan de chakra’s en jouw lifestyle vanuit alle hoeken bekijken. Ik heb zoveel informatie hierover en dat deel ik allemaal!

Kosten
Chakra LifeStyle kost nu tijdelijk €209 dit is een jaarabonnement en krijgt €30 korting extra. Dan kun je het jaarlijks opzeggen. Een jaarabonnement kost €209 (wordt €269).

Je krijgt 15% korting op de andere cursussen en programma’s buiten het abonnement zoals Chakra Soul Healer, Chakra Delight en Soul Princess.

Ja ik wordt lid en betaal €209 (inclusief €30 korting) per jaar ipv €269, klik hier

Of betaal maandelijks. Nu tijdelijk €19,95 per maand in plaats van €24,95. Je kunt iedere maand heel makkelijk opzeggen. Je krijgt maandelijks een link gemaild voor je betaling.

Je krijgt 10% korting op de andere cursussen en programma’s buiten het abonnement zoals Chakra Soul Healer, Chakra Delight en Soul Princess.

Ja ik wordt lid en betaal €19,95 per maand ipv €24,95, klik hier

Datum
Je kunt ieder moment beginnen met Chakra LifeStyle. Na ontvangst van jouw betaling, krijg je binnen 24 uur jouw inloggegevens.

Laten we samen aan de slag gaan en jouw ChakraLifeStyle creëren.

Ik ben dol op mijn Chakra LifeStyle. Alles was zo overzichtelijk en goed te volgen. De informatie is interessant en mooi vormgegeven. Ik voelde mij echt gesteund en heb er dagelijks profijt van. Ik heb ook Chakra Delight Vip gedaan en mijn persoonlijke kleuren zijn zo mooi gecombineerd, nog zo een aanrader. Op naar mijn volgende cursus. Jasmijn