Home Delight – Jouw unieke kleurencombinatie

 

Je hebt de keuze uit Home Delight pakket en het Home Delight VIP pakket

 

Home Delight

Lukt het je maar niet om jouw eigen style, je eigen sfeer te creëren? En stel je uit, ben je onrustig, heb je veel ideeën maar maak je niks af? Heel herkenbaar. De onrust die je ervaart en de druk die je voelt omdat het steeds maar niet goed lukt. Dit kan in je bedrijf, praktijk of bij je thuis zijn.

Ik heb iets unieks ontdekt en snap heel goed hoe frustrerend dit is. Ontdek je persoonlijke kleuren die alleen bij jou horen. Jij hebt een unieke combinatie van kleuren die helemaal bij jou passen. Deze kleuren kun je toepassen in je leven, je werk, je praktijk, je bedrijf. Ik vertel je wat jouw unieke combinatie is en welke kleuren de boventoon voeren. Wat de betekenis is van die kleuren. Combineer je dit dan krijgt je lifestyle een boost!

Als je jouw kleuren gaat combineren gaat er een magische samenwerking ontplooien. Daarom heb ik hier een prachtig pakket van gemaakt. Ik ga jouw unieke kleurencombinatie aan jou geven. Je gaat mogelijkheden zien die te gek zijn!

De producten hebben een waarde van ruim €200! Ze komen bij mooie bedrijven vandaan waar er nog met hart en ziel aan gewerkt wordt. Ieder product heeft zijn eigen mooie kleuren en verhaal. Je vindt het niet bij de doorsnee winkels maar in de meer exclusievere woonwinkels.

Kosten
Introductie prijs €297

Klik hier om te bestellen

Wil je in termijnen betalen dat is geen probleem.

Betalen in 3 termijnen kost €110 per termijn, mail mij op anja@inspiratieenmeer.nl om het in orde te maken.

We nemen contact met je op en gaan jouw kleurencombinatie maken. Aan de hand daarvan gaan we persoonlijk de prachtigste producten erbij zoeken en naar je opsturen.

De producten in de afbeelding zijn een voorbeeld. Jij krijgt je eigen afgestemde producten.

 

 

Home Delight VIP

Je krijgt bovenstaande maar wil je nog een stap verder gaan om echt jouw stijl door te voeren dan kun je het VIP pakket nemen.

Ik ga dan extra dingen voor je doen: 
Ik maak een inspiratieboard met jouw producten, stijl en kleuren zodat je dat ook in je huis of werkplek kunt doorvoeren. Dit bespreken we samen via Skype of je komt langs in Den Haag.

Ik leg je uit hoe kun je dat in je leven, je werk, je huis, je bedrijf kunt integreren.

Je krijgt al mijn methodes om je huis te voorzien van een prettige energie. Zo krijg je een sfeer die helemaal bij jou past.

We hebben regelmatig overleg om de ruimte die jij wil aanpassen te krijgen wat voor jou goed voelt. Je stuurt mij foto’s of filmpjes van de ruimte zodat ik je het beste advies kan geven met jouw kleurencombinatie.

Ik snap heel goed dat je het lastig vindt om je eigen stijl te ontdekken en door te voeren en dit geeft jou de handvatten om die stijl te maken. Want jouw kleuren zijn jouw stijl!

 

Kosten
Introductie prijs €397

Klik hier om te bestellen

Wil je in termijnen betalen dat is geen probleem.

Betalen in 3 termijnen kost €144 per termijn, mail mij op anja@inspiratieenmeer.nl om het in orde te maken.