Wordt een Soul Princess en leer jouw ZielsChakra’s
op een diep niveau kennen!

 

Hoe wordt je nu een Soul Princess?

Zelf heb ik hier echt aan gewerkt, ik kon op een gegeven moment het wel voelen in de meditatie die ik had gemaakt maar niet geloven dat ik mooi was, dat ik dingen kon veranderen, schoonheid in mijzelf zien, echt van mijzelf houden. En ook doen wat ik graag wilde doen, pff ik wist niet eens wat ik wilde.

En eerlijk ik dacht als ik eerst afgevallen ben dan komt het wel, en ik dacht ook als ik nu eerst weet wat ik wil dan wordt alles anders. Nee ik moet eerst die man vinden voordat mijn leven echt leuk is. Als ik die baan heb nou dan pas kan ik succesvol zijn.

En ik viel af en was nog steeds zoekende, had net niet relaties, wist nog steeds niet wat ik wilde en die baan veranderde ook al niks. Het was een vicieuze cirkel waar ik maar niet uit leek te komen. En ik realiseerde mij dat er nog wat werk aan de winkel was. En dat heb ik gedaan. Ik heb geleerd van mijzelf te houden, mijn schoonheid te zien. Mijn Soul Princess te omarmen. Ik heb zielsacceptatie gevonden, mijn spirituele kant ontwikkeld en dat ging met vallen en opstaan.

Maar toen ik dat had gedaan ben ik wel mijn droomman tegengekomen en weet wat ik wil in het leven. Ik ben gaan doen wat ik wil, waar ik super blij van wordt en waar ik mij goed bij voel. Ik heb mijn eigen Soul Princess LifeStyle gecreëerd. En de ZielsChakra’s en ZielsAcceptatie waren hier zo belangrijk in.

Jij kan dit
En dat wil ik jou ook heel graag leren omdat ik weet hoe het kan zijn, hoe je je voelt, waar je mee worstelt. En als jij nu die verantwoordelijkheid neemt voor hoe het nu is, ben je er klaar voor om echt mega stappen te zetten en echt dat veranderproces door te gaan maken. Je gaat blokkades loslaten, inzien hoe krachtig je bent. Bedenk je eens wat er allemaal mogelijk voor jou is als je je super goed over jezelf voelt, met twijfels weet om te gaan, succesvol te zijn, liefdevol te zijn, andere kan inspireren.

In Soul Princess LifeStyle ga je dat leren en het wordt een grote verandering voor je maar als je blijft doen wat je nu doet, blijft het zoals het nu is en voel je je steeds minder gelukkig. Dus wordt die Soul Princess!!!! Leer je ZielsChakra’s op een diep niveau kennen om antwoorden te krijgen die jij nu zo nodig hebt.

Wil jij jouw Soul Princess nog meer gaan omarmen, gaan ontdekken en een lifestyle creëren die daarbij hoort zodat jouw verlangens, dromen die in jou zitten of je ze nu weet of niet tot leven komen. Dat gun ik jou want als je jouw Soul Princess nu niet goed ziet of niet voelt dan gaan we samen aan de slag om dit jouw realiteit te maken. Dit heeft ook alles met zielsacceptatie te maken en ik weet gewoon dat er zoveel meer in jou zit dan je nu laat zien.

We gaan het stap voor stap zodat het niet overweldigend wordt maar juist heel leuk, inspirerend en creatief. Dit is anders dan anders maar juist dat werkt voor jou.

Super Boost
Ik weet precies wat jij nodig hebt en ga je tools aanreiken die jou een super boost geven. En je gaat het op jouw manier doen want dat is de enige manier die werkt voor jou en dat snap ik maar al te goed. Ik heb zoveel manieren geleerd en weet heel goed wat voor mij werkt. En dat ga ik jou ook leren want de ene keer wil je op een bepaalde manier werken en de volgende keer werkt iets anders juist weer beter.

Ik heb een aantal oefeningen ontwikkeld die je echt die boost geven die jij nu nodig hebt.

Je leert in eerste instantie hoe ik mijn Soul Princess creëer, je gaat dan echt jouw eigen handleiding maken en daarnaast zal ik je allerlei opties geven om iets te doen zodat jij jouw unieke Soul Princess maakt. De ZielsChakra’s gaan je hier zo bij helpen.

Spreekt dit je aan en ben jij er klaar voor om verantwoording voor jouw leven te nemen op een manier die jou echt helpt met transformeren doe dan mee met Soul Princess LifeStyle. 

Chakra’s en ZielsChakra’s
Omdat ik super graag met de chakra’s en zielschakra’s werk zullen deze ook als leidraad zijn om al die levensgebieden aan te pakken zodat de blokkades verdwijnen, jij kan loslaten wat je tegen houdt. Zeker de zielschakra’s spelen hier een grote rol in. En samen met de energie van zielsacceptatie gaan we zulke mooie dingen bewerkstelligen, niet normaal!

Hoe en wat

In deel 1-4 gaan we terug naar de basis met het aardesterchakra. Je leert jouw unieke afstemritueel te maken. Je gaat loslaten, en dan vooral beperkende gedachtes. Gronden met je aardesterchakra. Waar sta je nu en hoe wil je het.

In deel 5-9 gaan we met het zielesterchakra aan de slag. Wat is de blauwdruk van jouw ziel, wat zijn jouw zielservaringen, wat zegt dat. Hoe kun je op je intuïtie vertrouwen.

In deel 10-13 staat het sterrenpoortchakra centraal. Communicatie met het universum, de engelen. Wat zijn jouw zielsgaven. Hoe verbind je je hiermee.

In deel 14-17  is het bewustzijnschakra belangrijk. Jouw goddelijke creativiteit. Het creëren van jouw droomleven. Welke stappen zet je daarvoor.

In deel 18-20 gaan we met het bronchakra werken. Vertrouwen hebben. Je directe verbinding met het universum. Vertrouwen op je innerlijke wijsheid.

In deel 21 komt alles samen. Dan heb je jouw handleiding gemaakt. Je plan is in werking gezet. En je ziet het resultaat van al die stappen die je hebt gezet. 

We gaan 6 maanden samen aan de slag. Ik ben er om je te helpen, te inspireren en je mag al je vragen stellen. Je staat er niet alleen voor en ik wil ook echt dat je je dat realiseert. Ik ben jou geweest en snap heel goed hoe jij je voelt.

Je kunt dit programma volgen en tijdelijk nog met een korting van €100!
Betalen in 1 keer kost €295,- (ipv €395) Ja  ik meld mij aan!
of 3 termijnen van €105,- (ipv €141) Wil je in 3 termijnen betalen klik hier!
of 6 termijnen van €59,- (ipv €75) Wil je in 6 termijnen betalen klik hier!

Aanmelden voor Soul Princess