Selecteer een pagina

Ervaar ZelfAcceptatie

Heerlijke gerechten voor jouw nieuwe Gezonde LifeStyle

Laat de zon in je hart schijnen

Leer jezelf op een positieve manier te uiten

Ontwikkel je intuïtie en leer erop vertrouwen

Creëer iedere dag je eigen zen-moment

Ja ik wil ook mijn Gezonde♥LifeStyle creëren en wordt lid van het Gezonde LifeStyle platform! Je hebt 2 keuzes:
Ik betaal €19,95 per maand en kan maandelijks opzeggen, klik hier
Of Ik betaal €209 (incl €30 korting) per jaar ipv €269, klik hier

Gezonde♥LifeStyle

Creëer een LifeStyle vol energie!

Creëer jouw gezonde LifeStyle! Iedere maand staat er een levensgebied centraal. We gaan kijken welke zest (bruisende energie) hierbij hoort. Je leert maandelijks over kleurenpsychologie, yoga, chakra’s. Je krijgt oefeningen en meditaties. Tips over wonen, culinaire ideeën en gezondheid.

Leer 12 belangrijke levensgebieden vanuit alle ooghoeken te bekijken en leer een gezonde omgeving te creëren, body, mind & soul.  Voeding, recepten, in beweging komen en krachtige oefeningen om die sprankelende  gezonde LifeStyle te creëren!

Balans, helderheid en focus
We werken met 12 belangrijke levensgebieden. Je kunt zo heel gericht en stap voor stap al je leven in balans brengen en door de oefeningen en meditaties ga je echt stappen zetten om je leven te veranderen. De levensgebieden geven je helderheid en inzichten die je nu zo kunt gebruiken! Het helpt je te focussen op wat echt belangrijk is voor jou. Je gaat jouw gezonde LifeStyle maken.

Alles over een Gezonde♥LifeStyle
Iedere maand staat er een levensgebied centraal die correspondeert met een chakra. Zo kun jij je hiermee verbinden en makkelijker het levensgebied aanpakken. Je krijgt toegang tot meditaties, recepten, informatie over oliën, oefeningen. Ebooks over dat levensgebied en chakra. Yoga-oefeningen en andere leuke manieren om te bewegen. Daarnaast zijn er cursussen voor om jezelf te ontwikkelen zoals jouw jouw talenten, leren mediteren, hoe je een positieve verandering kunt maken, hoe je jouw rode draad ontdekt, helderheid en inzicht. En er is meer!

Altijd 10% korting op cursussen en programma’s bij een jaarabonnement of 5% korting die steeds meer wordt bij een maandabonnement. En hoe langer je lid bent hoe meer korting je krijgt.

Er zijn online workshops en cursussen die ik alleen in deze community geef. En nog veel meer. Je kunt al je vragen kwijt. En je krijgt mijn persoonlijke aanwezigheid in deze community. Ik ben er voor jou!

Het is leuk, leerzaam, sprankelend en zo verhelderend!

Anja is een hele enthousiaste, warme en gastvrije vrouw. Je voelt je al heel snel thuis bij haar. Al vanaf het eerste contact is alles goed geregeld. Anja heeft heel mooi, duidelijk lesmateriaal gemaakt met een personal touch. Anja vertelt vol passie over haar ervaringen en weet heel veel. Het is heel prettig om van haar “les” te krijgen. Wat een mooie energie. Patricia

Ik wil Anja heel erg bedanken voor de tips en de steun (ik kan het eigenlijk niet zo goed onder woorden brengen). Maar ook jullie wil ik bedanken. Ik zeg hier niet zoveel en lees vaak mee. Het is fijn om te zien hoe er op elkaar gereageerd wordt en stukken te herkennen. Thanxx en een fijne avond. Els

Hoi Anja, zojuist de meditatie van vandaag geluisterd, ik wil je heel graag zeggen, dat je een super fijne stem hebt om naar te luisteren, helder, zacht en zuiverheid, ik vind het prettig in ieder geval om te horen, dank je wel, liefssssss Linde

Gezonde lifestyle is heel toegankelijk om te doen. Je krijgt verschillende tools aangereikt waarmee je aan de slag kunt. Ik heb onder andere de meditaties uit de cursus gebruikt deze minimaal 3 dagen per week gedaan. Ik vond ze heerlijk om te doen. Je bent bewust en met aandacht aan het werken. Ik ervaar na afloop meer rust en voel me lichter, meer in balans. Bij vragen mailt Anja zeer snel een antwoord waar je iets mee kan. Bedankt! Sylvia

Wat komt er aanbod in Gezonde♥LifeStyle:

 • Iedere maand een nieuw levensgebied
 • ZelfAcceptatie
 • Ebooks
 • Hoe leer ik mediteren
 • Wonen
 • Meditaties
 • Oefeningen
 • Voeding
 • Gezonde leefstijl
 • Recepten
 • Hoe creëer je een Gezonde LifeStyle

De levensgebieden zijn: je veilig voelen, genieten, zelfvertrouwen, zelfacceptatie, jezelf kunnen uiten, je intuïtie, je omgeving, wat wil je, je doelen, je talenten, gezondheid, bewegen.

 • Yoga-oefeningen
 • Workshops
 • Cursussen
 • Korting op de cursussen zoals: Voeding & je lichaam, Helderheid, inzicht en focus met ZelfAcceptatie coaching, workshops in Den Haag en online
 • Online leeromgeving
 • Extra voordelen bij workshops en cursussen, zoals extra uitleg en begeleiding.

Je krijgt het complete pakket
Je gaat dus niet zomaar iets leren over een Gezonde LifeStyle. Je gaat echt een lifestyle creëren voor jezelf. Denk aan voeding, hoe je je wil voelen, zelfvertrouwen, bewegen, hoe je dingen kunt veranderen, weten wat je wil, werk, gezin, relaties, jouw ideale leven manifesteren, alles wat met jouw leven te maken heeft. Het is een compleet pakket.

Dat is waar je mee aan de slag gaat. We gaan voor het complete plaatje, jouw complete plaatje. Het gaat over zelfacceptatie en het creeren van een gezonde omgeving.

Je gaat voor het complete plaatje
Alles wat jij hiervoor nodig hebt, reik ik je aan. Je krijgt daar waardevolle info over, stelt doelen en haalt resultaten. En dit alles op een manier die bij jou past. Maar ook met humor, en een heerlijke energie want ik wil dat jouw proces ook leuk is en dat je er enthousiast over wordt en heel veel aha-momenten krijgt!

Instappen met korting
Dit alles kost nu tijdelijk maar €19,95 per maand in plaats van €24,95. Al mijn kennis deel ik met je, ik heb zoveel geleerd over gezondheid, kleurenpsychologie en lifestyle.

Je hebt de keuze uit een lidmaatschap per maand of per jaar. Wil je het uitproberen ga je eerst voor een maandelijks lidmaatschap, dan is je Gezonde LifeStyle-abonnement iedere maand opzegbaar. Je kunt het binnen 3 maanden omzetten naar een jaarabonnement om toch gebruik te maken van €30 korting. Een jaarabonnement kost €209 ipv €269.

Dit is een uniek platform!

Je gaat de chakra’s, jouw levensgebieden met kleuren en lifestyle combineren, waardoor je energie krijgt en motivatie om te veranderen. Je krijgt handige overzichten en tabellen, meditaties, informatie die jou verder helpt, teveel om op te noemen.

Het lijkt nu misschien nog ver weg voor je maar ik weet precies hoe je er komt en laat het je ook zien!

Voor wie
Voor iedereen die alles wil leren over een gezonde leefstijl, de chakra’s, kleuren.  We gaan al die belangrijke levensgebieden en jouw lifestyle vanuit alle hoeken bekijken. Ik heb zoveel informatie hierover en dat deel ik allemaal!

Kosten
Gezonde LifeStyle kost nu tijdelijk €19,95 per maand in plaats van €24,95. Je kunt iedere maand heel makkelijk opzeggen. Je krijgt maandelijks een link gemaild voor je betaling.
Je krijgt bij een maandabonnement 5% korting op de andere cursussen en programma’s buiten het abonnement. Iedere 6 maanden krijg je 2% korting erbij.

Ja ik wordt lid voor €19,95 per maand en kan maandelijks opzeggen, klik hier

Of je gaat voor een jaarabonnement en krijgt €30 korting extra. Dan kun je het jaarlijks opzeggen. Een jaarabonnement kost €209 in plaats van €269.
Je krijgt bij een jaarabonnement 10% korting op de andere cursussen en programma’s buiten het abonnement. Iedere jaar krijg je 5% korting erbij met een maximum van totaal 25% korting.

Ja ik wordt lid en betaal €209 (inclusief €30 korting) per jaar ipv €269, klik hier

Datum
Je kunt ieder moment beginnen met Gezonde LifeStyle. Na ontvangst van jouw betaling, krijg je binnen 24 uur jouw inloggegevens.

Laten we samen aan de slag gaan en jouw Gezonde LifeStyle creëren.

Ik ben dol op mijn gezonde LifeStyle. Alles was zo overzichtelijk en goed te volgen. De informatie is interessant en mooi vormgegeven. Ik voelde mij echt gesteund en heb er dagelijks profijt van..